Szolgáltatások

Követeléskezelés

Követeléskezelés, „mediátori” tevékenység

Alapvetően minden gazdálkodó szervezet mögött emberek állnak, ők irányítják a folyamatokat, így az „üzlet” során elkerülhetetlen az emberi tényezők begyűrűzése is a folyamatokba, legyen itt szó minőségi, vagy mennyiségi vitáról, késedelmes, vagy hibás teljesítésről, vagy egyszerű mulasztásról.

Ilyenkor jön jól egy „külső” szervezet, aki „harmadik szereplőként”, de helyettünk és nevünkben rendezi az esetleges „félreértéseket”, közvetít a Felek között, kezdve az egészen apró problémáktól egészen a jogi úton való érvényesítésig.

Mi a fizetésképtelenségi eljárások tapasztalataiból kiindulva „elemezzük” partnereit, vitás „ügyleteit”, s a későbbi nehézségek elkerülése érdekében teszünk javaslatot és megelőző intézkedéseket, amivel Ön nagyobb biztonságban lehet, s élheti át a nyugodt üzletelésből adódó folyamatos fejlődést.

Ajánljuk, ha:
 • túl sok energiát vesz el a hatékony üzleteléstől a késedelmesen, vagy egyáltalán nem fizető partnerek folyamatos figyelemmel tartása;
 • már belefáradt az állandó magyarázkodások hallgatásába;
 • egyedi biztosítékokat szeretne kapni „üres” ígéretek helyett;
 • nem akar, vagy nem tud jelentős költségeket fordítani „menő” ügyvédekre;
 • folyamatos információval szeretne rendelkezni a meglévő partnereiről.

Külön előnyt élveznek a követeléskezelési tevékenységünk igénybevételekor a középvállalatok, vagy annál nagyobb gazdálkodó szervezetek a fizetésképtelenségi eljárások során, mely előnyök a „kisebb” gazdálkodó szervezeteket alapból megilletnek.


ÉRDEKLI EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK?

AJÁNLATOT KÉREK!

 
ÉRDEKLI EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK?

AJÁNLATOT KÉREK!

Követelésvásárlás

Követelésvásárlás, finanszírozás

Finanszírozási konstrukció, „lejárt” követeléssel rendelkezők részére.

Ajánljuk, ha:
 • partnere fizetési késedelembe esett, s Önnek nincs ideje, tőkéje, lehetősége kivárni a jogi érvényesítés végkimenetelét;
 • a tartozás „fejébe” kevéssé likvid eszközt (pl. üzletrész, részvény, egyéb követelés) ajánlanak;
 • az üzleti kapcsolatot végleg le akarja zárni, s a felszabaduló erőforrásokból a rendes és gördülékeny üzletmenetre kíván koncentrálni.

Faktoring

Finanszírozói faktoring, előfinanszírozás

„Számla előfinanszírozás”, amivel Ön könnyen és gyorsan forráshoz, tőkéhez juthat.

Ajánljuk, ha:
 • új ügyfeleket szerezne hosszabb fizetési határidővel;
 • árengedményt szeretne elérni a rövid fizetési határidővel;
 • kedvező piaci lehetőség realizálása miatt gyorsan tőkéhez kíván jutni;
 • induló vállalkozása a bankja által még nem finanszírozható;
 • meglévő vállalkozása a bankja által már nem finanszírozható.

ÉRDEKLI EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK?

AJÁNLATOT KÉREK!

 
ÉRDEKLI EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK?

AJÁNLATOT KÉREK!

Adótanácsadás

Adótanácsadás, adóoptimalizálás

Adótanácsadás keretében teljes körű adózással kapcsolatos szolgáltatást nyújtunk. Segítjük az eligazodást az adó-jogszabályok útvesztőjében. Optimalizáljuk adófizetési kötelezettségét, lehetőséget biztosítva ezzel, a legkedvezőbb adózási forma kiválasztására. Kollégáink köznapi nyelven, érthető formában nyújtanak tájékoztatást, mind magánszemélyek, mind vállalkozások részére. Segítjük elkészíteni adóbevallását, ellátjuk cége képviseletét adóhatósági vizsgálatokon.

Kollégáink számos esetben nyerték el partnereink megelégedett bizalmát, szaktudásuk, eredményes közreműködésük alapján.

Reorganizáció

Reorganizációs tanácsadás

„Nincs vége, amíg vége nincs!” Minden gazdálkodó szervezet életében akadnak hullámvölgyek, nehézségek, kilátástalannak tűnő helyzetek, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy innen már nincs kiút. A problémák kezelésében, a nehéznek tűnő döntések meghozatalában nagyon hatékony tud lenni egy „külső” szereplő, aki érzelemmentesen tud beavatkozni, s elmozdítani a „holtpontról” a megakadt szervezetet.

Ajánljuk, ha:
 • jelentős piacvesztést szenvedett el;
 • folyamatos és egyre sűrűsödő fizetési nehézségek vannak;
 • a tulajdonosok között kialakulóban van az ellentét;
 • minden nehézség ellenére a tevékenység, a piaci pozíció miatt „életképes” lenne.

ÉRDEKLI EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK?

AJÁNLATOT KÉREK!

 
ÉRDEKLI EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK?

AJÁNLATOT KÉREK!

Ügyviteli tanácsadás

Üzletviteli tanácsadás

Társaságunk hazai és külföldi partnerek részére vállal teljes körű számviteli szolgáltatásokat. Tevékenységünk kiterjed a vállalkozás alapításától a megszűnéséig terjedő teljes körű könyvelési, adminisztrációs feladatokra. Levesszük partnereink válláról a cégadminisztrációval járó gondokat, segítjük munkáját a döntések előkészítésében, információval látjuk el havi, negyedéves kimutatások készítésével. Határidőben készítjük el bevallásait, időben tájékoztatjuk fizetési kötelezettségéről.

Ellátjuk bérszámfejtési, TB ügyintézési feladatait. Vezetjük munkaügyi nyilvántartásait, melyekben informáljuk a céget terhelő bérrel kapcsolatos járulékokról, terhekről. Eleget teszünk a társaság adatszolgáltatási kötelezettségének az adóhatóság ill. a statisztikai hivatal felé.

Munkánk sikerét könyvvizsgáló kollégák garantálják, akik folyamatos kontrollt biztosítanak tevékenységünkben.

Tanácsadói tevékenységünk keretében végzünk pénzügyi-számviteli tanácsadást. Kisebb társaságok esetében főkönyvelői feladatokat látunk el, megbízás keretében. A vállalkozástól kapott információk alapján segítjük a vállalkozás vezetési, döntés előkészítési feladatait. Átalánydíjas tanácsadás formájában segítjük napi felmerülő problémák megoldását. Vállaljuk vagyon- és vállalatértékelések elkészítését, részt veszünk cégátvilágítások, cégértékek meghatározásában. Kiterjedt kapcsolatrendszerünket felhasználva segítünk befektetők felkutatásában, finanszírozási források megszerzésében.

Feladataink ellátásában olyan külső ill. belső kollégák vesznek részt, akik a gazdasági  élet számos területén bizonyították már rátermettségüket, hozzáértésüket.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne többet megtudni cégünkről?
Nézze meg kik vagyunk és hogyan dolgozunk!